Всі категорії
Додати товар

Мереживне боді

1000 грн
Опис

Хочете створити дивовижне враження від ночі з коханою людиною? Пропонуємо купити мереживне тедді Leg Avenue Lace and net halter teddy, яке шикарно підкреслить груди завдяки овальному вирізу в зоні декольте. Щоб забезпечити ідеальну посадку, у цій моделі продумана зав’язка на шию.

Тедді Leg Avenue Lace and net halter teddy створено з м’якої мереживної тканини й ажурної сітки, має зав’язки на шию, які перехрещуються, що створює глибокий виріз на грудях. Неперевершеності образу додасть ніжна спинка, яка переходить у стрінги.

Мереживне тедді Leg Avenue Lace and net halter teddy — це:

зручна еластична тканина;

м’яке мереживо та сітка;

халтер-зав’язка на шиї, що створює глибокий виріз;

акцент на зоні декольте;

стрінги ззаду.

Цей тедді підкреслить вашу природну красу й додасть вечору нотки спокуси, що допоможе посилити близькість та інтимність у зв’язку з партнером.

Мереживне тедді Leg Avenue Lace and net halter teddy представлене в універсальному розмірі, а отже, підійде на будь-які солодкі форми вашого тіла. Мереживо еластичне, злегка розтягується, зав’язки регулюються.

Періть тедді від Leg Avenue лише вручну, у прохолодній воді, без використання агресивних засобів із хлором. Сушіння тільки природне.

Боді підійде на такі параметри: груди 87,6–102,9 см, талія 66–81,3 см, стегна 91,4–106,7 см.

Склад: 94 % нейлон, 6 % спандекс.

До комплекту входить: боді.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
metco13
metco13
Супер-продавець
Дніпро
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари