Всі категорії
Додати товар

14-16 приголомшливий яскравий цілісний злитий рельєфний купальник утяжка, з чашками на в-з

1800 грн -53% 850 грн
Опис

ПРОПОНУЮ ОРИГІНАЛЬНІ ЕКСКЛЮЗИВНІ МОДЕЛІ КУПАЛЬНИКІВ ! ЯКІ БУДУТЬ ЛИШЕ У ВАС ! Пропоную ефектний купальник у незвичайному рельєфному оформленні з якісної, ущільненої, м'якої тканини анти хлор і анти сіль. прослужить довго! стильний і незвичайний крій дозволяє купальника відмінно сидіти на тілі, плавно оббігаючи його підкреслюючи достоїнства фігури і талія, модель купальника з стягуючим і коригувальним ефектом, стоншує і утворює фігуру пісочного годинника, спереду продубльований щільною підкладкою, ззаду м'якою капронової. Дуже гарний насичений синій колір. Має вбудований топ на широкій гумці з тонкими комфортними чашками, тому добре обхоплює, формує і утворює повне, гарне, спокусливе декольте. Дуже широкі міцні бретелі забезпечують оптимальну і ідеальну посадку. Спинка глубоко открыта, поэтому подойдет оптимально для пляжного сезона, для бассейна тоже.
производитель Израиль
модель Penbrooke Women's Krinkle Chlorine-Proof Active Back Maillot One Piece Swimsuit
на чашку В_С( 2-3рр груди). размер между 14 и 16/л-хл/42-44/наш это 48-50/ больше на 14рр/ замеры- пог 43/под грудью 36/пот 31/поб 38,5/длина от плеча 71/
СТОК. НОВЫЙ только без бумажной лейбы.

ВСЕ КУПАЛЬНИКИ ФИРМЕННЫЕ И КАЧЕСТВЕННЫЕ!
НЕ РАСТЯГИВАТЬСЯ,НЕ ЛИНЯЮТ, НЕ ТЕРЯЮТ СВОЙ ВНЕШНИЙ ВИД !
НОСЯТСЯ ОЧЕНЬ ДОЛГО!
дивіться всі мої інші товари. пропоную фірмове білизна і купальники світових європейських брендів! також великий асортимент гаманців і картхолдеров з натуральної шкіри, сумки, косметички і поясні сумки(бананки).

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Матеріал:
Лайкра Поліамід

Схожі товари