Всі категорії
Додати товар

34е 75f-80е m&s суперкомфортний інноваційний повітропроникний бюстгальтер спейсер

2400 грн -82% 450 грн
Опис

M&S робить кожну жінку особливою, виносячи на передній план її чуттєвість і досконалість форм. Білизна призначена для сучасних жінок, які хочуть підкреслити жіночність і чуттєву естетику, водночас віддаючи велику роль відчуттю комфорту.

розмір вказаний 34-75f чашка повна F (6й рр грудей), висота чашки по прямому центру 20/ширина разом із кісточок 17,5/на обхват під грудьми 75-80 см/ довжина 69-83/ сяде й на паралельний йому розмір 80е/
СТОК. НОВИЙ тільки без паперової лейби
суперякість! будете дуже задоволені! ідеальна модель бюстгальтера на кожен день! під будь-який одяг, під будь-який випадок!!!
застібки — 3 ряди в 3 позиції

Цей бюстгальтер є зразком білизни класичного дизайну з винятково зручною посадкою — для жінок, які прагнуть до традиційної елегантності.
У продажу білий бюстгальтер-спейсер гарантовано стане вашим новим улюбленцем.
Він поєднує в собі гарний, жіночний дизайн з інноваціями та комфортом.
Чашечки-спейсер (Spacer) вирізняються особливою легкістю, обладнані інноваційною технологією Cool Comfort Technology. Вони є повітропроникними, у такий спосіб сприяючи створенню оптимального клімату для шкіри. Цей сучасний інноваційний матеріал має вигляд як звичайний тонкий поролон, з тією лише різницею, що матеріал у зоні грудей індивідуально адаптується і створює природну, красиву форму. Поверхня чашок гладка, що робить їх непомітними під блузкою. Широкі подушечні бретельки забезпечують оптимальну, комфортну та ідеальну посадку!
Привабливий зовнішній вигляд забезпечують елегантний крій і вишукані елементи у формі розкішної вишивки вздовж широких бретель і на містку красується чарівний бантик із намистинкою. У цьому бюстгальтері поєднуються елегантність і якість!

Чудовий вибір нових мінісумок, гаманців, корманець, косметичок, шкіряні картхолдери,брелки та інше в папці "Аксесуари"
також у продажу брендова якісна спідня білизна, покупки, спорт, одяг жіночий, дитяча та чоловічий.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75F
  • 80E
Матеріал:
Поліестер Поліамід Еластан

Схожі товари