Всі категорії
Додати товар

Приголомшливе плаття-сарафан у підлогу, на підкладці, р l, нове, проліт

1050 грн -5% 1000 грн
Опис

Мода мінлива, а любов до плаття — ні. І, як ми знаємо, багато їх, цих самих платтів не буває. Хочете прикупити на літо щось новеньке?
Горошек снова на пике! См последнее фото показ Carolina Herrera 2024! Christian Dior SPRING 2024 COUTURE!
Приголомшливе плаття-сарафан у підлогу, непросвітлювальної підкладки, що летить хвилями... Стройнит! Є тканинний пояс, плаття можна варити зі шкіряними поясами, але можна носити й без пояса. Без дефектів. Проліт із паросткуванням
Відразу привертає до себе увагу, у Реалі набагато цікавіше, ніж на фото, Ціна знижена!
Отримуйте в ньому компліменти!
Плаття — базовий елемент гардероба, який ніколи не втратить своєї актуальності. Плаття — такий незамінний атрибут весни та літа, що воно може бути у вашому гардеробі роками, практично не піддаючись впливу тенденцій. Наприклад, біле бавовняне плаття або довге максі прямого крою стануть чудовою інвестицією в гардероб. Багато в чому все залежить і від того, яка посадка вам більше підходить — обтисле, максі, міні або оверсайз крій.
Француженки дотримуються лаконічних стилів та нейтральної палітри. Їм також подобаються класичні візерунки, такі як горошок, дрібна клітинка чи квіткові принти.
Літо — чудовий час для експериментів з трендами. Але якщо ви втомилися від постійної зміни трендів і хочете створити літній гардероб, який прослужить вам не один рік, найкраще дотримуватися перевірених часом базових речей.
Мінімалістичне вбрання може сміливо кинути виклик нескінченному циклу тенденцій— існує багато способів зробити ваш літній гардероб універсальним і практичним.
Спекотне літо в розпалі, тож не дивно, що перші позиції переліку найбажаніших речей сезону посіли сарафани. Цей особливий вид суконь надзвичайно універсальний: завдяки відсутності будь-якої горловини їх можна носити як соло, так і в складних багатошарових образах — у поєднанні з футболкою чи навіть водолазкою для прохолодних літніх вечорів, сарафани стануть практичною уніформою цього літа.
Цей візерунок популярний влітку, але насправді цей принт - позачасовий та універсальний тренд, ймовірно, що протягом наступного року ви побачите його чимало.
"Вони великі й сміливі, вони маленькі й непомітні, вони яскраві, вони приглушені... Це принт для всіх: він не має статі, не має класу, не старіє і поза часом", - пише про горошок Telegraph.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Принт:

Схожі товари