Всі категорії
Додати товар

Ідеальна сукня в принт популярного іспанського бренду zara.

389 грн

розпродаж до 07 Травень

311 грн
Опис

Ідеальна сукня в принт популярного іспанського бренду Zara.Стан нової речі, сток.
Виріб приталеного силуету, з V-подібним вирізом горловини та довгим рукавом ефектно призбореним по лінії плечей..Лінію талії підкреслює еластична резинка. По переду зверху застібається на гудзики.Поділ сукні прикрашений воланами, що надає образу романтичності та невимушеності.
Універсальність крою та натуральна тканина в принт зроблять цю сукню улюбленим виробом Вашого гардеробу у весняно-літньому сезоні ( на жаль бірка із складом тканини зрізана, зав відчуттями у складі шовковиста віскоза).

Розмір XL.
-довжина 83
-плечі 38
- пог 51
- пот 36- 55
- поб 60
- рукав 52

Напевно, в сучасному світі важко знайти людину, яка б не знала про іспанський бренд одягу, як Zara. Понад 2000 магазинів на всіх континентах роблять Zara однією з найбільших мереж продажу одягу у світі.За кілька років приголомшливого успіху марка Zara перетворилася на найбільший текстильний концерн Inditex.У речах Zara ходять королеви та студентки, кінозірки та клерки. Цей бренд належить до найбільш продаваних у всьому світі. Темні паперові пакети із цих магазинів можна зустріти на вулицях міст по всьому світу.
Особливістю одягу Zara є дизайнерський підхід, над концепцією нових лінійок невтомно працюють кілька сотень дизайнерів. Zara завжди тримає руку на пульсі моди, одна з перших реагує на нові модні тенденції і завжди враховує побажання клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Віскоза

Схожі товари