Всі категорії
Додати товар

Maddison кашемірова сукня

1800 грн
Опис

Оригінальна кашемірова сукня від популярного італійського бренду модного одягу Maddison.
Кашемір - це рідкісне та дорогоцінне волокно, отримане внаслідок надзвичайно виборчого виробництва і становить лише 0,5% виробництва вовни у світі.
Кашемір - це синонім м'якості і легкості, гарант якості купленого виробу. Кашемір - це ніжність в чистому вигляді. Основою для виробництва кашеміру служить пух, він же підшерсток, вичесаний або вищипаний вручну з волосяного покриву гірської кози.Висока вартість виробів з кашеміру пояснюється не тільки складністю виробництва матеріалу, але і його дивовижними властивостями. По-перше, тканина дуже м'яка і ніжна, але при цьому - міцна і зносостійка. По-друге, вона дуже тонка, майже прозора, але - зберігає тепло. По-третє, кашемір - це натуральна тканина, і вона не викликає неприємних відчуттів при носінні, типу сверблячки й печіння, більш того - є гіпоалергенною. Кашемір підкорив весь світ своєю неперевершеною красою, м'якістю і легкістю.
Кашемір – це синонім якості, ексклюзивності.  Одяг зі 100% кашеміру призначений для успішних людей;  він здатен наголосити на вашому статусі.
Трикотаж середньої щільності, ближче до товстого, якісний, м'який та пухнастий. А-силует. Укорочений рукав "ліхтарик". Передня частина виробу прикрашена великими пайєтками в тон  самої сукні. Розміру не знайшла, орієнтуйтесь по замірах.
груди 42-50 см
талія 40-45 см
стегна 44-50 см
рукав 11 см
довжина виробу 83 см
плечі 33-37 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!  Майте на увазі, що поки ви додаєте товар у "вибране" хтось його вже купує. І ви можете упустити свій шанс придбати річ, що сподобалася.  Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.  При купівлі п'яти та більше речей та оплаті на карту продавцю одразу – доставка безкоштовна.  Вдалих та приємних покупок!
26.12.2023

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Кашемір
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари