Всі категорії
Додати товар

Дивовижна віскозна сукня collection of style відомого шведського бренду сos

399 грн з 03 Травень - додавайте до обраного

499 грн
Опис

Дивовижна віскозна сукня collection of style відомого шведського бренду Сos. Стан нової речі, сток.
Основна філософія марки – поєднання класики, мінімалізму та практичності. Одяг COS ) сподобається тим, хто втомився гнатися за модою та віддає перевагу вбранням поза сезонами та трендами.
Стильна сукня стане універсальною річчю для будь-якого дня, часу та місця. Модель відрізняється вільним фасоном, круглим вирізом горловини та оригінальним коротким рукавом. Такий фасон підходить для будь-якого типу фігури і допоможе приховати її недоліки.Виконана з комфортної в носінні еластичної, віскозної тканини.
Блакитна сукня оверсайз - екстравагантне і помітне вбрання, в якому ви обов'язково опинитеся в центрі уваги. Готуйтеся приймати компліменти!

Розмір вказаний М, але краще орієнтуватися за вимірами.
-довжина 90
-пог 59

Склад:
92% віскоза
8% еластан

Бренд COS є спеціальним напрямком однієї з найпопулярніших європейських марок одягу H&M. Його особливістю характерною особливістю можна назвати позавіковість речей, популярність їх серед різних соціальних верств.
Бренд COS представляє оригінальний одяг та аксесуари, виконані в мінімалістичному стилі, з використанням монохромних колірних рішень, якісних матеріалів. Дизайнери бренду виводять на вершину концепції позачасовість виробів, унікальність і в той же час – затишність моделей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза Еластан
Сезон:

Схожі товари