Всі категорії
Додати товар

Приголомшливого дизайну якісна сукня популярного шведського бренду cos

374 грн з 03 Травень - додавайте до обраного

468 грн
Опис

Приголомшливого дизайну якісна сукня популярного шведського бренду Cos.Стан нової речі, сток.
Продукція компанії COS відрізняється чудовим дизайном, чітким кроєм, якісними матеріалами, монохромними кольорами та незвичайним виконанням.
Модель вільного силуету, з круглим вирізом горловини ефектно доповненим складками. По спинці виріб з застібкою на блискавку.Головна родзинка виробу-оригінальні розрізи для рук.Сукня створена з комфортної шовковистої тканини ліоцелл. Така тканина має дихаючі властивості і неймовірно приємна до тіла.
Ідеальне вбрання для того, щоб звернути на себе увагу, залишаючись при цьому еталоном високого смаку, стриманості та вишуканості. Підійде для особливого випадку, урочистостей та різних заходів.Стильний крій моделі створює привабливий образ, що запам'ятовується!

Розмір S.
-довжина 96
- пог 50 (оверсайз)

Склад:
100% ліоцелл

Бренд COS є спеціальним напрямком однієї з найпопулярніших європейських марок одягу H&M. Його особливістю характерною особливістю можна назвати позавіковість речей, популярність їх серед різних соціальних верств.
Бренд COS представляє оригінальний одяг та аксесуари, виконані в мінімалістичному стилі, з використанням монохромних колірних рішень, якісних матеріалів. Дизайнери бренду виводять на вершину концепції позачасовість виробів, унікальність і в той же час – затишність моделей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Зелений
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Ліоцелл
Сезон:

Схожі товари