Всі категорії
Додати товар

Шикарна сукня/плаття з льону. ralph lauren. сша. колекція 2021/22 року

1000 грн
Опис

Шикарна сукня/плаття з льону в шляхетних синіх кольорах від відомого американського люксового модного дому Ralph Lauren, бренд Lauren Ralph Lauren. Американський бренд Ralph Lauren відомий далеко за межами США, цінується любителями трендового і високоякісного одягу. Ральф Лорен народився 14 жовтня 1939 року в Нью-Йорку. Він з єврейської сім'ї, його справжнє ім'я - Ліфшиц. Він почав працювати у швейній промисловості продавцем в бутіку Brooks Brothers, але з самого початку його мрією було створити власну компанію. Тому він швидко представив свою першу ідею з виробництва краваток для різних людей у швейній промисловості. Завдяки одному з нью-йоркських бізнесменів це вдалося реалізувати.
З самого початку дизайнер припускав, що його цільова група - багаті люди. Ральф Лорен надавав великого значення тому, щоб його продукція була високої якості. Одяг Ральф Лорен купити могли тільки добре забезпечені люди. Крім краваток, недавно створена компанія пропонувала сорочки, костюми і спортивний одяг.
Продукція бренду приваблює своєю практичністю, простотою, вишуканим стилем і сміливими дизайнерськими рішеннями з неймовірно якісним пошиттям.
Дизайн продукції швидше стриманий, ніж епатажний. Це проявляється у всьому: колірних гамах і фасонах. Поєднання прямих ліній крою, ненав'язливий натяк на культуру західної Америки, комфорт і гармонія, будуть доречними при будь-яких ситуаціях.
Ціновий діапазон бренду дуже широкий. Обумовлено це тим, що в Ralph Lauren з'являються як дизайнерські колекції преміумкласу, де ціни можуть досягати декількох тисяч доларів, так і більш доступні лінії.

Lauren Ralph Lauren – один із брендів Дому Ральф Лорен. Ця марка – це лінія жіночого повсякденного одягу з легким нальотом класики. Бренд належить до сегмента premium.
Преміальна якість тканини 100 % льон. Тканина міцна та щільна дуже приємна до тіла. Тканина не розтягується та не електризується. Підкладки немає. Льон немов створений для літньої спеки. Тканина не схильна вбирати в себе забруднення та поширювати неприємні запахи. Сам по собі льон є гнітючим середовищем для розвитку бактерій та грибків. А прати його можна у звичайній автоматичній машинці або вручну, за допомогою простих миючих засобів.

Сукня простого прямого крою з рукавами кімоно (цільно скроєні). V- образний виріз горловини. Рукави короткі, є манжета. Манжета фіксується на ґудзик, який зроблений з плетеної "резинки". Дві кишені в бокових швах. По боках в низу два невеликих симетричних розрізу для полегшення ходьби (8 см). Є брендова етикетка та етикетка з кодом виробу (на фото). Ексклюзивний принт сукні.

Ідеально підійде на розмір 4 UK або 36-38 EU (уточнюйте розміри на сайті бренду)

Стан новий, без паперової етикетки
Розміри:
плечі спущені
довжина рукава від середини горловини 35 см
ширина рукава 20 см
груди 58 (116) см
загальна довжина 95 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Сезон:
Принт:
Абстракція

Схожі товари