Всі категорії
Додати товар

💜спортивне теплу сукню з капюшоном і кишенями💜42-44-46-48-50-52-54-56

560 грн
Опис

❤️ https://shafa.ua/member/luubova ❤️ 💜в наявності💜 (838)Сьогодні спортивний стиль на піку своєї популярності. У моді зручний одяг вільних фасонів і простого дизайну. І ми готові радувати наших модниць обновками від TM https://shafa.ua/member/luubova Якщо ви ще не знайомі з каталогом нашої продукції, зробіть це прямо зараз – ви обов'язково підете від нас не з порожніми руками! Це стильне плаття дозволить насолоджуватися кожним моментом, не відволікаючись на дискомфорт під час носіння. В цій моделі можна прогулятися прохолодним ввечері і зустрітися з друзями, відправитися на шопінг або спортивний захід. Добре поєднується сукню з косухами, довгими тренчами і пальто. Особливості пошиву та дизайну моделі: - прямий полусвободный крій; - обвислі плечі; - довгі рукави з манжетами і лампасами; - вшитий капюшон; - дві кишені в бічних швах. Изделие изготовлено из мягкого трикотажного материала. Ткань хорошо ведет себя после многочисленных стирок и длительной эксплуатации – сохраняет цвет и форму, не вытягивается и не образует катышки.

Купить спортивное платье вы можете просто не выходя из дома! Просто кликайте по кнопке "Купить" и оформляйте заказ! Мы обещаем быструю отправку, лучшие цены и качество от производителя!

Характеристики НОРМА
Стиль:Спортивный
Сезон:Осень/весна/зима
Длина по спинке: 82-83 см
Длина рукава от горловины: 63-64 см

Материал:Двунитка
Таблица размеров
Наличие на складе
Цвет 42-44 46-48 НОРМА
Капучіно ✓ ✓ Чорний ✓ ✓ Гірчичний ✓ ✓ Оливковий ✓ ✓ Червоний ✓ ✓ -а також Наша стильна новинка створена спеціально для сучасних, активних дам пишною комплекції. Модне плаття в спортивному стилі підкреслить привабливість фігури і приховати деякі особливості фігури. Модель дозволить виглядати стильно та невимушено. Не відкладайте вигідні покупки в довгий ящик, радуйте себе обновками вже зараз! Сміливо тисніть кнопку «Купити» – у нас найкраща ціна. Женское спортивное платье из трикотажа идеально подходит для ежедневной комфортной носки. Изделие изготовлено из качественной «двунитка». Материал мягкий, приятный на ощупь, при контакте с кожей не вызывает раздражений и дискомфорта. У одежды из двунити есть много преимуществ:

- прочность;
- долговечность;
- воздухопроницаемость;
- не теряет цвет и форму;
- не требует сложного ухода.
Чтобы заказать спортивное платье большого размера по низкой оптовой цене, сделайте всего несколько кликов и наслаждайтесь выгодным шопингом.

Характеристики БАТАЛ
Стиль:Спортивный
Сезон:Осень/весна/зима
Длина по спинке: 85-89 см
Длина рукава от горловины: 65-66 см

Материал:Двунитка
Таблица размеров
Наличие на складе
Цвет 50-52 54-56 БАТАЛ
Капучино ✓ ✓
Черный ✓ ✓
Горчичный ✓ ✓
Оливковый ✓ ✓
Красный ✓ ✓
Цена 560грн
🔝🔝🔝СУПЕР КАЧЕСТВО!!!🔝🔝🔝
Отправка:
1} по полной предоплате ✈️
2) частичная оплата
Цвета в наличии

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Гірчичний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 48/4XL/56
Продавець
luubova
luubovashop
Кривий Ріг
7% виконаних замовлень
Була

Схожі товари