Всі категорії
Додати товар

Комфортна тепла вовняна сукня по фігурі унікального бренду з швеції cos

366 грн

розпродаж до 07 Травень

293 грн
Опис

Комфортна тепла вовняна сукня по фігурі унікального бренду з Швеції Cos.
Модель злегка приталеного силуету, з довгим рукавом і акуратним вирізом горловини з невеликою стійкою.Сукня приталеного крою виділить ваші переваги і підкреслить силует.Сукня виконана з теплої, приємної до тіла 100% вовняної пряжі.
Вовняні сукні, що м'яко облягають фігуру, сподобаються прихильницям класичної елегантності,які навіть узимку не хочуть відмовлятися від улюбленого фасону. Вовняна сукня, особливо з довгими рукавами, підходить і на роботу, і на повсякденку.

Розмір S.
-довжина 81
-пог 40
-пот 39
-поб 42
-рукав 55

Склад:
100% вовна

Бренд COS є спеціальним напрямком однієї з найпопулярніших європейських марок одягу H&M. Його особливістю характерною особливістю можна назвати позавіковість речей, популярність їх серед різних соціальних верств.
Бренд COS представляє оригінальний одяг та аксесуари, виконані в мінімалістичному стилі, з використанням монохромних колірних рішень, якісних матеріалів. Дизайнери бренду виводять на вершину концепції позачасовість виробів, унікальність і в той же час – затишність моделей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?