Всі категорії
Додати товар

25.чудова віскозна блузка в яскравий принт німецького бренду s. oliver.

159 грн
Опис

Чудова віскозна блузка в яскравий принт німецького бренду S. Oliver. Стан нової речі, сток.
Модель відрізняється прямим силуетом, круглим вирізом горловини та рукавом три чверті. Виріб на підкладці.Натуральний матеріал віскоза, з якого пошита блуза, максимально комфортний у носінні, відрізняється легкістю та одночасно практичністю. Блузка з принтом ефектно виглядатиме з однотонним одягом, прямий крій роблять блузу особливою і стильною.

Розмір L
-довжина 58
-плечі 38,5
-рукав 48
- пог 42+

S.Oliver — німецька торгова марка, що створює повсякденний одяг та взуття для всієї родини. Опора на якість матеріалів та пошиття, індивідуальний стиль, класика з обов'язковою родзинкою, креативність повністю підтверджують гасло компанії «Реальна мода для реальних людей».Бренд s.Oliver є одним з найвідоміших, найпопулярніших і найуспішніших у світі, і це завдяки побудові колекцій за суворою традицією. Дизайнери розробляють кілька базових та додаткових моделей, які ідеально поєднуються за стилем, колірною гамою.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Віскоза

Схожі товари