Всі категорії
Додати товар

107.легка літня блузка в квітковий принт модного британського бренду per una

168 грн
Опис

Легка літня блузка в квітковий принт модного британського бренду Per Una.Стан нової речі. сток.
Блузка жіноча напівприлеглого силуету, з глибоким круглим вирізом горловини з окантовкою.Рукав три чверті.Виконана з легкої, комфортної тканини в красивий квітковий принт по всій поверхні виробу.
Модель складе гармонійний комплект спідницям або штанам.

Розмір М.
-довжина 69
- рукав 45
- плечі 40
-пог 47
-пот 43 💟

Per Una – британська торгова марка, виробник жіночого модного одягу та аксесуарів. З 2001 року належить компанії Marks & Spencer. Бренд Per Una був заснований у 2001 році підприємцем Джорджем Дейвісом (George Davies) як спільне підприємство з компанією M&S.У каталозі понад 500 найменувань, крім базового одягу, компанія виробляє аксесуари, сумки, нижню білизну.Продукція торгової марки Per Una представлена більш ніж у 170 магазинах Marks & Spencer.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:

Схожі товари