Всі категорії
Додати товар

86. стильна блузка в принт відомої марки одягу з англії next.

219 грн
Опис

Стильна блузка в принт відомої марки одягу зАнглії Next. Стан нової речі, сток.
Бузка прямого вільного фасону пошита з якісної тканини у принт з легким шовковистим блиском. Модель на присборенной манжети з застібкою на гудзики по низу виробу збоку . По лінії горловини декорована оригінальними складочками. По спинці розріз у вигляді крапельки з застібкою на гудзики. Гарний жіночний фасон цієї блузки подарує вам свободу і комфорт.

Розмір М.
-довжина 63
-пог 48

Next — дуже відома марка сучасного і стильного одягу для всієї родини, яка прийшла до нас з Англії, користується величезною популярністю у людей різного віку і успішно працює по всьому світу. Її відмітними рисами є відмінна якість тканин, що використовуються для пошиття виробів, добротна дорога фурнітура, сучасний модельний ряд і гарне різноманітність вибору.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бордовий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:

Схожі товари