Всі категорії
Додати товар

211.унікальна блузка в принт голландського виробника вишуканого одягу aaiko

254 грн
Опис

Унікальна блузка в принт голландського виробника вишуканого одягу Aaiko. Стан нової речі,сток.
Бездоганна стильна блуза, яка ідеально підійде для дівчат, які люблять строгість та лаконічність у своїх образах, при цьому завжди хочуть виглядати жіночно та елегантно.Модель класичного крою, яку можна носити у вільному варіанті або заправленим у штани або спідницю. Простий на перший погляд виріб, але завдяки ефектним однотонним вставкам набуває абсолютно розкішного та цікавого варіанту класичної блузи.Модель з застібкою гудзики по всій довжині виробу.Довгий рукав внизу закінчується манжетою з застібкою на гудзик. Блузка виконана з комфортної тканини в принт, має шовковистий блиск, завдяки чому ваш образ заграє новими фарбами.
Таку блузу можна сміливо включати в урочистий гардероб і вдягати з урочистих випадків. Чудова жіночна модель підкреслить вишуканий смак своєї власниці.

Розмір S.
-довжина 63
-плечі 38
-пог 47
-рукав 60

Склад:
100% поліестер

Aaiko (Аайко) - голландський виробник вишуканого та оригінального жіночого одягу.Вже протягом багатьох років вироби цього бренду зачаровують і захоплюють багатьох жінок з усіх куточків світу. Така висока популярність пов'язана з широким асортиментом виробів, що виробляються, відмінною якістю і оригінальними, часто сміливими рішеннями дизайнерів, які працюють в компанії. Особливу особливість, азіатський колорит надає виробами співробітництво лейблу Aaiko з японськими та в'єтнамськими фахівцями. Виробничі потужності компанії розташовані на території Португалії, Китаю та Італії.
Торгова марка Aaiko може при виготовленні будь-якої моделі своєї колекції, спідниці в підлогу або сукні-футляр, здивувати свою клієнтку, перевершивши навіть її очікування. Постачальниками тканин є перевірені надійні компанії, матеріали використовуються найвищої якості. Дизайнери вміють сміливо поєднати унікальні кольори з оригінальними візерунками.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари