Всі категорії
Додати товар

Чудова віскозна блузка вільного силуету універсального голландського бренду c&a

276 грн
Опис

Чудова віскозна блузка вільного силуету універсального голландського бренду C&A.
Модель відрізняється вільним фасоном оверсай та овальним вирізом головини.Головна особливість виробу-декоративна смужка по переду блузки та оригінальний драпірований рукавчик. Виконана з комфортної, еластичної, віскозної тканини.Такий склад робить блузку легкою, приємною до тіла, що продувається і не викликає негативних реакцій шкіри.
Вона стане чудовим доповненням різних стильних образів як на кожен день, так і для особливих випадків.

Розмір 3XL.
-довжина 63
- пог 70

Склад:
94% віскоза
6% еластан

С&A – універсальний голландський бренд для всієї родини. Тут і базові речі з натуральної бавовни, і яскраві молодіжні речі з принтами, і класичні блузки, і офісні жакети, і одяг на кожен день. Лінійка C&A включає кілька торгових марок, які представляють одяг, взуття, аксесуари для різного віку. Достоїнствами одягу цієї марки можна по праву назвати її якість та довговічність.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
Сезон:
Матеріал:
Віскоза Еластан

Схожі товари