Всі категорії
Додати товар

508. базова якісна блузка в принт оригінального датського бренду kaffe

269 грн
Опис

Базова якісна блузка в принт оригінального датського бренду Kaffe. Стан нової речі, сток.
Жіноча блузка Kaffeпідійде як для повсякденного стилю, так і для більш офіційних зустрічей. Ніжний принт і комфортна тканина роблять її жіночною та елегантною. Виріб має круглий виріз горловини і довгі рукава.Блузка на підкладці.

Розмір XXL.
-довжина 68
- плечі 42
- пог 56
-рукав 62

СКлад:
95% поліестер
5% еластан

Kaffe - це оригінальний датський бренд одягу з стилем, що впізнається. Kaffe створює гармонію модної експресії з ніжною романтикою.Під торговою маркою Kaffe випускається модний одяг для жінок різного віку. Щорічно компанія випускає понад 6 колекцій. Асортимент переважно представлений жіночим одягом, що складається з натуральних тканин.
На сьогоднішній день бренд Kaffe є одним із найавторитетніших постачальників модного одягу в Європі. Продукція бренду представлена ​​у 16 ​​країнах та у більш ніж 1500 магазинах.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари