Всі категорії
Додати товар

Екстравагантна шовкова блузка успішного українського бренду poliit, made in italy

299 грн
Опис

Екстравагантна шовкова блузка успішного українського бренду Poliit, made in Italy.
Торгова марка Poliit займається виробництвом якісного та вишуканого жіночого одягу для тих, хто має дуже тонкий смак.
Шовкова блузка – це завжди жіночно, елегантно, ошатно. Модель з прямим вільним силуетом у верхній частині підкреслює витонченість форм за рахунок стриманих акцентів, що запам'ятовуються. Повітряний рукав оформлений у нижній частині з однотонної еластичної тканини. В такому ж виконанні і нижня частина виробу та V-подібний виріз горловини.Комбінована модель з яскравим принтом надає виробу витонченості, підкреслюючи бездоганний смак своєї власниці.
Таку блузу можна сміливо включати в урочистий гардероб і вдягати з урочистих випадків.

Розмір S.
-довжина 56
-пог 50+
-рукав від горловини 77

Склад:
100% шовк

Poliit (Політ) – українська торгова марка, яка виготовляє жіночий одяг.Над розробкою нових колекцій одягу Poliit працює команда професійних дизайнерів.Основними принципами компанії Poliit, якими вона керується під час випуску одягу є: якість, актуальність, модність, вишуканість, неординарність та зручність.На сьогоднішній день торгова марка Poliit може скласти конкуренцію доволі відомим українським виробникам одягу. Дівчина, яка вибирає Poliit, яскрава і смілива, вона має почуття міри, водночас залишається загадковою та екстравагантною.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари