Всі категорії
Додати товар

449.зручна якісна блузка в квітковий принт модного бренду із нідерландів eksept

259 грн
Опис

Зручна якісна блузка в квітковий принт модного бренду із Нідерландів Eksept.Стан нової речі, сток.
Модель вільного силуету, з довгим рукавом. Ошатно обіграна за рахунок V-подібного вирізу горловини з тонкою зав'язкою та оздобленням рюшами. Низрукавів на еластичній гумці. Практична еластична тканина в яскравий квітковий принт, виріб приємний до тіла і в носінні.
Модель, виконана з якісного матеріалу, стане відмінним варіантом, як для ділового, так і для вечірнього образу.Така блузка завжди виглядатиме жіночно, елегантно, ошатно.

Розмір М.
-довжина 60
- плечі 40
- пог 55
- рукав 61

Склад:
100% поліестер

Бренд Eksept з'явився в Нідерландах, у 90-ті роки. З самого початку торгова мережа Shoeby є міцною основою бренду Eksept. В даний час Eksept випускає одяг для жінок, що тримають руки на пульсі моди і стежать за модними тенденціями.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари