Всі категорії
Додати товар

Шикарна чорна блуза пліссе відомого іспанського бренду zara.

268 грн
Опис

Шикарна чорна блуза пліссе відомого іспанського бренду Zara. Стан нової речі, сток.
Ця елегантна чорна блузка – класична модель гардеробу із родзинкою нового сезону. Блузка з екологічної переробленої тканини з суцільним м'яким комбінованим плісуванням відрізняється повітряними рукавами та застібкою на гудзики. Модель з прямим вільним силуетом і V-подібним вирізом підкреслює витонченість форм за рахунок стриманих акцентів, що запам'ятовуються.
Така модель відрізняється практичністю та універсальністю, а її оригінальний крій додасть діловому образу елегантності та жіночності.

Розмір L.
-довжина 58
-плечі 40
-пог 50
-рукав 64

Склад:
100% поліестер - тканина нового покоління, матеріал дуже приємний на дотик і при одяганні речі, зносостійкий без втрати кольору, тканина не схильна до появи стійких заломів при зминанні, а найголовніше - проста в догляді.

Zara – один із найгарячіших улюблених у всьому світі брендів, якому легко вдається підкорювати модний ринок, інтерпретуючи подіумні тренди в практичні, загальнодоступні образи. Ні для кого не секрет, що запорукою стильного образу служить поєднання простоти та розкоші, ймовірно, саме тому марка Zara не перестає бути фаворитом шанувальників стрітстайлу. Доступні та водночас якісні та завжди актуальні колекції Zara надають класичним дизайнерським колекціям нотку оригінальності та новизни. Zara завжди тримає руку на пульсі моди, одна з перших реагує на нові модні тенденції та завжди враховує побажання клієнтів.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари