Всі категорії
Додати товар

620.ніжна шовкова блузка відомого англійського дизайнера karen millen

248 грн
Опис

Ніжна шовкова блузка відомого англійського дизайнера Karen Millen.
Ця блуза з шовку є втіленням вишуканості в моді. Високоякісний матеріал підкреслює увагу до деталей, а чудове ніжне забарвлення надає їй чарівного вигляду. Елегантний круглий виріз надає блузі жіночності та вишуканості, стаючи ідеальним доповненням до сучасного образу. Але це не тільки про стиль - завдяки неймовірно м'якому та приємному на дотик шовку, ця блуза забезпечує комфорт протягом усього дня.Завершальний штрих - це елегантний волан по переду виробу,який додає образу нотку витонченості. Він не тільки завершує блузку з вишуканим смаком, але й надає вам впевненості у своєму стилі.
Носіть цю блузу, щоб виділитися та підкреслити свою індивідуальність, втілюючи сучасну жіночу елегантність.

Розмір S.
-довжина 61
-пог 51

Склад:
100% шовк

Karen Millen – відомий англійський дизайнер жіночого одягу зі світовим ім'ям.
Одяг від Karen Millen вносить у повсякденне життя елементи розкоші. У сукні цього бренду вранці можна піти на роботу, а ввечері відвідати презентацію. Компанія випускає близько восьми колекцій на рік. При виробництві одягу Karen Millen, особлива увага приділяється вибору матеріалів.
Одяг Карен Міллен обов'язково притягує погляди до своїх власниць і одночасно має здатність змінювати, освіжати закоренілі жіночі погляди на себе та власний одяг. Для Karen Millen характерні незвичайність крою, оригінальність кольорової гами, неординарність рішень в аксесуарах.
Ті, хто знає не з чуток цей одяг, чудово знають, чому саме сукням Karen Millen приділяється особливу увагу. Саме сукня здатна перетворити жінку на справжню леді, і жоден чоловік не зможе залишити поза увагою жінку у чудовій сукні. Відмінна сукня – це сукня, яка ідеально підкреслює всі переваги жіночої фігури, делікатно приховує недоліки.
Відповідаючи всім домаганням англійської елегантності, сукні цієї марки з легким зухвальством здатні відкрити жіночність фігури. Найменші деталі будь-якої сукні обов'язково виконані настільки ідеально, щоб чудово підкреслювати фігуру, не перевантажуючи образ непотрібними елементами.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:

Схожі товари