Всі категорії
Додати товар

Елегантна блузка в принт успішного іспанського бренду massimo dutti

269 грн
Опис

Елегантна блузка в принт успішного іспанського бренду Massimo Dutti. Стан нової речі, сток.
Модель вільного крою, з округлим вирізом горловини. Блузка такого комфортного крою- це базова, універсальна модель, тому ідеально підходить як для струнких дівчат, так і для модниць з пишними формами. Вільне прилягання приховує недоліки фігури.Доповнена короткою планкою з застібкою на гудзики та накладними кишенями з клапанами на грудях. Довгий рукав на манжеті з застібкою на гудзик. По спинці кокетка з призбореними складками.
Блузка чудово поєднується зі спідницею, брюками, джинсами. Довжина даної блузки дозволяє носити її навипуск чи заправленою. Така блузка - це зручний жіночий одяг, в якому буде однаково комфортно як на прогулянці, вдома, в офісі, так і на діловій зустрічі. Легка, невагома шовковиста тканина в принт, створює приємне відчуття ніжності(на жаль бірка із складом тканини зрізана, за відчуттями у складі 100% віскоза).

Розмір L.
-довжина 65
-плечі 48
-пог 47
-рукав 53

Торгова марка Massimo Dutti втілює найкращі традиції іспанських дизайнерів модного одягу. Адже, незважаючи на італійське звучання назви бренду, він родом з Іспанії. Під маркою Massimo Dutti виробляється жіночий, дитячий та чоловічий одяг, взуття та аксесуари.
Одяг Massimo Dutti в основному класичного крою. Дизайнери цієї марки ставлять за мету не створювати ультрамодні моделі на один сезон, а шити елегантний одяг із благородних натуральних тканин, який би ідеально сидів по фігурі. Вони з року в рік залишаються вірними концепції бренду, і тому одяг Massimo Dutti має свій неповторний стиль. Оригінальність та новаторство бренду проявляється в деталях.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза

Схожі товари