Всі категорії
Додати товар

Приваблива блузка в красивий квітковий принт стильного шведського бренду gina tricot

248 грн
Опис

Приваблива блузка в красивий квітковий принт стильного шведського бренду Gina Tricot. Стан нової речі, сток.
Красива блуза в яскравий квітковий принт з коротким рукавом. Виріб прямого силуету, класичної середньої довжини, з прямим подолом. Комір виконаний у фасоні стійка із зав'язками, які легко перетворюються на бант на шиї. Матеріал, з якого пошита блуза, максимально комфортний у носінні, відрізняється легкістю та одночасно практичністю. Блузка з принтом ефектно виглядатиме з однотонним одягом, прямий крій роблять блузу особливою і стильною.
Така блузка ідеально впишеться в офісний образ, якщо доповнити її строгими штанами або прямою спідницею. Чудова жіночна модель підкреслить вишуканий смак своєї володарки.

Розмір XXL.
-довжина 64
-плечі 43
-пог 57
-рукав 29

Склад:
100% поліестер

Gina Tricot - шведська торгова марка жіночого одягу, орієнтована на бюджетний ціновий сегмент. Як видно з назви, ключовим матеріалом для виробництва є трикотаж – благородний, добротний та гарний матеріал. У країнах Північної Європи ТМ Gina Tricot є одним із лідерів ніші демократичного жіночого одягу
Торгова марка може похвалитися широким асортиментом продукції та ефектними кольоровими рішеннями. Бренд є серйозним конкурентом для таких виробників, що зарекомендували себе, як H&M і Vero Moda.
Жіночий одяг Gina Tricot здатний задовольнити смаки як дівчат, так і жінок середнього віку. Молоді жінки разом із речами популярної торгової марки стануть яскравими та підкреслять свою незалежність, а представниці прекрасної статі у віці підберуть елегантний та безпосередній стиль.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліестер
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари