Всі категорії
Додати товар

134.розкішна комбінована блузка модного українсько-німецького бренду bonita

316 грн
Опис

Розкішна комбінована блузка модного українсько-німецького бренду Bonita. Стан нової речі, сток.
Торгова марка Bonita є своєрідним символом чудового смаку та просто бездоганної якості.
Жіноча блуза вільного силуету з круглим вирізом горловини і коротким рукавом.По спинці кокетка з тканини в принт. Блузка такого фасону буде чудово виглядати на різних типах фігури. Виконана з комфортної, шовковистої, комбінованої тканиниі.Головна фішка виробу- яскравий принт по переду виробу та однотонна тканина по спинці.
Така блузка для впевнених у собі та яскравих жінок, які вміють цінувати та поєднувати стриманість та яскравість.

Розмір XXL.
-довжина 67
-плечі 43
-пог 60

Склад:
100% поліестер

Спільна українсько-німецька торгова марка Bonita (Боніта) виникла на українському ринку ще 2000 року. Бренд уособлює собою індивідуальність, яскраві образи і події, що запам'ятовуються, наповнені приємними життєвими моментами.Це якісні модні речі, які відрізняються своїм чудовим шармом та стилем. На думку багатьох, успіх бренду пов'язаний із схожістю деяких моделей із колекцій із сезонним pret-a-porte. В одязі Bonita поєднуються стилі, кольори, тканини, найкраща в Європі фурнітура та тонкі дизайнерські рішення.
Усі їхні колекції, незалежно від сезону, поєднують у собі красу, комфорт, практичність, наголошуючи також і на модних тенденціях. Модельєри компанії не просто дуже пильно стежать за останніми модними віяннями та тенденціями модного світу, але також і втілюють все нове у своїх колекціях. Саме тому всі шанувальники одягу бренду завжди залишаються просто взірцями моди та стилю.
Клієнткою Bonita є дуже емоційна, динамічна жінка, яка навіть у повсякденному одязі віддає перевагу комфорту, але у поєднанні з розкішшю та елегантністю. А ось вечірнє вбрання такої клієнтки має обов'язково бути жіночним, ніжним і трохи сексуальним, а також містити в собі деталі вишуканості.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Сезон:
Матеріал:
Поліестер
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари