Всі категорії
Додати товар

493.ефектна блузка в ніжний квітковий принт люкс бренду з німеччини hugo boss

289 грн
Опис

Ефектна блузка в ніжний квітковий принт люкс бренду з Німеччини Hugo Boss
Красива блуза в ніжний квітковий принт з коротким рукавом на еластичній гумці. Виріб прямого силуету, класичної середньої довжини, з прямим подолом. Круглий виріз горловини в танднемі з V-подібним вирізом із зав'язками. Матеріал, з якого пошита блуза, максимально комфортний у носінні, відрізняється легкістю та одночасно практичністю. Блузка з принтом ефектно виглядатиме з однотонним одягом, прямий крій роблять блузу особливою і стильною.
Така ефектна блузка стане чудовою складовою повсякденного чи офісного образу.

Розмір L
-довжина 61
-плечі 39
-пог 50
-рукав 51

Склад:
на дотик шовк, внутрішні бірки зрізані

Бренд Hugo Boss - легенда не тільки в модній індустрії, це знаменитий виробник одягу, взуття та аксесуарів преміум класу.Німецький модний будинок Hugo Boss, часто званий просто Boss, був заснований в 1924 Хьюго Фердинандом Боссом і спочатку пропонував одяг загального призначення. Сьогодні у Hugo Boss є як мінімум 6 тисяч торгових точок у 124 країнах. Безпосередньо компанія володіє більш ніж 364 магазинами, не рахуючи тисячі франчайзингових магазинів. та увага до деталей. Він зумів вирости з невеликого підприємства у світового лідера у сфері моди. Продукція бренду— це втілення шику та лиску з явною перевагою класичних традицій.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Сезон:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари