Всі категорії
Додати товар

Чудова блузка якісного складу з преміум колекції відомого шведського бренду h&m

296 грн
Опис

Зручна блузка якісного складу з преміум колекції відомого шведського бренду H&M.Стан нової речі, сток.
Бездоганна стильна блуза, яка ідеально підійде для дівчат, які люблять строгість та лаконічність у своїх образах, при цьому завжди хочуть виглядати жіночно та елегантно. Виріб прямого крою, який можна носити у вільному варіанті або заправленим у штани або спідницю. Простий на перший погляд виріб, але, завдяки цікавому декору та круглому вирізу в тандемі з V-подібним, набуває абсолютно розкішного та цікавого варіанта блузи.Виконана з якісної змішаної тканини-ліоцеллу з невеликим вмістом поліестеру.Тканина з ліоцеллу добре вбирає вологу і пропускає повітря, має високу міцність у сухому та вологому стані, добре тримає форму. Має м'який блиск.
Представлена ​​блузка ідеально впишеться в офісний образ, якщо доповнити її строгими штанами або спідницею.

Розмір S.
-довжина 64
-плечі 38
-пог 49
-рукав 61

Склад:
73% ліоцелл
23% поліестер

Відомий шведський бренд H&M пропонує модний та якісний одяг для жінок, чоловіків, підлітків, дітей та вдома.Сьогодні H&M - це найбільша мережа в Європі. Її покупці – це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, виглядати на всі 100% та з кожною новою колекцією змінювати свій образ Асортимент включає все: від сяючих нарядів та ексклюзивних дизайнерських колекцій до повсякденних основ та високоефективного одягу для йоги, щоб допомогти шанувальникам моди по всьому світу знайти свій особистий стиль. А поняття якості для шведської компанії полягає не тільки в тому, щоб переконатися, що товар відповідає запитам та очікуванням споживачів або перевершує їх: незмінною умовою якості в H&M вважають те, що продукція має бути вироблена у відмінних умовах. Над колекціями бренду H&M працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Ліоцелл

Схожі товари