Всі категорії
Додати товар

Сорочка камуфляжна трикотажна з кашеміром'majestic filatures' 40-42р

900 грн
Опис

Сорочка в ідеальному стані. Трикотаж дуже тонкий (120 грамів), м'який і злегка пухнастий у дрібні смужки сріблясто-сірого й оливкового кольору з легким приглушеним камуфляжним принтом. V-подібний виріз (верх планки без застібки), злегка приталений крій, низ — дугою, рукави з манжетами без застібок, кишені з клапанами, ґудзики з натурального перламутру.

Опис з оф сайту: "Ета сорочка незамінна в осінньо-зимовому сезоні. Пов'язана з розкішної суміші бавовни та кашеміру, вона забезпечує м'якість і тепло. Кашемірове волокно відоме своїми теплоізоляційними властивостями та м'якістю, тому часто використовується для виготовлення светрів. У MAJESTIC FILATURES вирішили зв'язати його з бавовною чималою мірою, щоб запропонувати розкішну, теплішу та м'яку сорочку. Результатом цієї суміші є ідеальний трикотаж, що захищає від холоду та водночас легший".

На оф сайті подібні стоять 160

Склад: 70% бавовна, 30% кашемір

Мерки (на бирці 1 за сіткою бренда для ОГ 80-84см):

плечі — 35
ПОГ — 45
ПОТ - 42
низ — 45
рукав - 56
довжина — 63

Majestic Filatures — істинно французький бренд класу люкс!Це позачасовий бренд, який з 1989 року перетинає епохи та стилі, не турбуючись про те, щоб бути модним, але прагнучи залишатися таким. Це вишуканість на кожен день: бренд вносить нотку паризької елегантності в базові речі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
  • Сірий
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
Сезон:
Матеріал:
Принт:
Абстракція
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?