Всі категорії
Додати товар

Springfield, запалення віскозна сорочка блузка блуза в горох, кежуал/casual бохо coachelа гранж

68 грн
Опис

Стильна сорочка, блузка від Springfield, Іспанія.
*Springfield (рос. Спрингфілд), SPRINGFIELD — іспанський бренд одягу для молодих енергійних людей, які цінують стиль, універсальність і якість. Комфорт, зручність і стиль — три кита, на яких стоїть іспанський бренд пошиття сучасного одягу Springfield.
*Модель вільного крою, відкладний комір, застібка на ґудзики з лівого боку, якщо перші 2-3 ґудзики розстебнутиме ефект V-подібного вирізу, м'яко закруглений низ, довгі рукави з манжетами, 1 кишеня на грудях. Довжина дає змогу носити як на випуск, так і заправивши в джинси, а також можна зав'язати.
У стилі кежуал/casual, бохо, coachella, горох це стиль а*ля класика Франції, з червоним низом і червоним квіткою, або хусткою або шарфом. Чудово підійде також під жакет, піджак і прямі штани, на підборах — офісний стиль. Зморитися дуже жіночно й елегантно. Дуже зручний фасон, нічого зайвого й одночасно жіночно. Можна носити як туніку оверсайз під поясок, можна й без блузона сорочечка. Вона ідеально впишеться у ваш гардероб, щоб міксувати до будь-якого низу та для всіх стилів, крім спортивного.
Її можна доповнювати аксесуарами, шарфиками та брошами... почасти забарвлення сама по собі дуже виграшна.
*Кольор — на білому тлі чорний горох.
*Натуральний, повітропроникний склад 100% viscose/віскоза. Бирки з складом немає, але відрізала я сама (неcal-поліестер), дуже приємна до тіла, будете задоволені.
*Розмір вказаний 38, це М, але можна і на S (у стилі oversize). Орієнтуйтеся за замірами: плечі = 37 см, довжина рукава = 56 см, ПоГ = 49 см, НОТ = 48 см, по низу = 52 см, довжина від плеча = 66 см.
*Сстані б/у, але річ у чудовому стані, нюансів і дефектів немає.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Матеріал:
Віскоза
Принт:
У горох

Схожі товари