Всі категорії
Додати товар

Класична якісна бавовняна сорочка відомого німецького бренду esmara

259 грн
Опис

Класична якісна бавовняна сорочка відомого німецького бренду Esmara.Стан нової речі, сток.
Жіноча сорочка бренду Esmara відмінно сідає строго по фігурі і носиться досить довго, даруючи приємне відчуття затишку. Така класична сорочка-це повна відсутність гламурності, лише традиційна німецька практичність.Модель з класичним коміром, довгими рукавами на манжеті та застібкою на гудзики на традиційній планці.По спинці кокетка.Матеріал - це, "родзинка" всіх колекцій Esmara.Сорочка виготовлена з 100% високоякісної бавовни.
Ця модель відповідає всім канонам суворого дрес-коду, в ній немає нічого зайвого, річ універсальна та відмінно комбінується з будь-якою деталлю ділового одягу.

Розмір XL.
-довжина 66
- плечі 40
- пог 49
-рукав 64

ESMARA® - це європейський бренд жіночого одягу, який чудово зарекомендував себе на ринках Німеччини, Австрії, Італії, Чехії та інших країн західної Європи, завдяки високій якості одягу, стильному та красивому асортименту та вельми доступним цінам! ESMARA® допоможе створити свій стиль і підкреслити Вашу індивідуальність, спираючись на останні тенденції моди, постійно оновлюючи свій асортимент. ESMARA® робить ставку на якість матеріалу та пошиття одягу, для того щоб Ви відчували себе комфортно в будь-яких життєвих ситуаціях і за будь-яких погодних умов. Одяг відмінно сидить і приємний до шкіри.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 42/XL/50
Стиль:
Класичний
Матеріал:

Схожі товари