Всі категорії
Додати товар

Оксамитові велюрові штани zerres германія

800 грн
Опис

Оксамитові велюрові штани німецького бренда Zerres, маркування р. 46, М-Л-ХЛ, але дивіться заміри. На фото зріст 160 см 83-64-83, на мене великі, одягнені для прикладу, і підкочені. Стан ідеальний, можна сказати нової речі. Якість шикарна, штани та в бенкет і у світ, дорогий оксамит, досить щільні, тримають форму, спереду дві кишені. Заміри за запитом. Повернення не передбачено. Заміри: поб. талії 41.5 см, бічній шов 103 см, поб. холоші в самому верху 33 см, поб. штанці в коліні 23 см, бічній шов 103 см, поб. штанинки внизу 15 см.
ZERRES — один із найбільших і легендарних німецьких брендів, який виробляє якісні жіночі штани, джинси, бриджі та капрі. Компанія W. Zerres GmbH&Co, заснована Хрестом Церресом у 1919 році, сьогодні є визнаним лідером, який займає ключове положення серед європейських виробників модного жіночого одягу. Головне завдання дизайнерів ZERRES — створення штанних шедеврів! Відточені та продумані найдрібніші деталі, які красиво поєднуються, роблять моделі ZERRES надзвичайно привабливими й оригінальними. Дизайнери марки ZERRES незмінно роблять ставку на креативність, поєднання сучасних модних тенденцій із модою «вне часу», зразкову посадку моделей по фігурі та комфорт.

Завдяки тканинам і точності крою, стилю й бездоганній посадці по фігурі — марка ZERRES завоювала визнання жінок і в Європі та за її межами.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Оксамит Велюр
Продавець
kushn...
модистка
Харків
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари