Всі категорії
Додати товар

Стильні лляні червоні штани marisota. англія

450 грн
Опис

Стильні лляні штани приємного червоного кольору від британського бренду одягу великих розмірів Marisota. Це лінія жіночого одягу великих розмірів англійської компанії з Манчестера JD Williams & Company Limited, яка є провідною компанією з продажу товарів за місцем проживання Великобританії та управляє більш ніж 20-ма успішними модними брендами. Marisota пропонує величезний вибір одягу та інших продуктів для різного віку та розмірів.
Весь одяг цього бренду розроблений так, щоб забезпечити кращу посадку по фігурі та кращу вартість за високої якості продукції.

Преміальний склад тканини: 50% віскози 35% бавовна 15% льон, взагалі без синтетики. Матеріал дуже комфортний в носінні. Ідеальний склад тканини для спекотної пори року. Льон - довговічний, міцний і надійний матеріал. На такій тканині не з'являються ковтунці, вона зберігає щільність в процесі тривалої інтенсивної експлуатації, не втрачає колір. Льняний одяг добре відбиває ультрафіолетові промені.
Віскоза та бавовна нейтралізують мінуси льону. Комбінований матеріал не дає усадки при пранні. Він легкий, м’який, при цьому менше зминається, тому легше прасується, а, значить, завжди виглядає акуратно.
Класичний крій штанів прямого крою, штанини широкі. Пояс на зав'язці спереду та "резинці" на спині, що дозволяє комфортно носити штани на будь-якому типі фігури. По боках дві традиційні кишені. Добре сідають на фігуру 18 UK або 46 EU розміру.

В комплект можна придбати блузу/футболку/топ від бренду Deberhams 18 UK або 46 EU розміру в нашому магазині https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova

Стан новий з залишками паперової етикетки, без дефектів
Розміри:
довжина 84 см
внутрішній шов 57 см
ширина талії 42 (84) см
ширина штанин внизу 18 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Віскоза Льон Бавовна
Сезон:

Схожі товари