Всі категорії
Додати товар

Стильні штани/слакси у квітковий принт h&m.

250 грн
Опис

Стильні штани/слакси у квітковий принт від відомого модного бренду H&M. Чудова якість тканини 61 % бавовна. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму на фігурі.
Штани класичного крою - слакси. Переваг у цієї моделі досить багато. Щоб зробити вибір на їхню користь, достатньо лише розібратися в тому, що це таке слакси та перерахувати деякі з переваг:
- Поєднаність. Ця перевага робить слакси одними з найбільш зажаданих. Саме цю модель штанів можна поєднувати з різними елементами гардероба та отримувати найоригінальніші образи.
- Різноманітність. Штани-слакси підійдуть людям абсолютно будь-якої комплекції. В такій ситуації на вибір не вплине ні спосіб життя, ні естетичні уподобання.
- Штани подібного крою стильні та практичні. Вони будуть доречні як у повсякденному житті, так і на урочистих заходах.
Слакси відмінно поєднуються з шифоновими блузами, майками та сорочками, заправленими всередину. Взуття можна підбирати абсолютно будь-яке, відштовхуючись від своїх уподобань і образу. Туфлі на високому ходу, сандалії, босоніжки, лофери або мокасини одягають на босу ногу, адже головне перевага слаксів - це красиво підкреслена щиколотка. З яскравими слаксами чудово гармоніюють яскраві хустки на шию і біжутерія в тон всьому образу.
Штани мають застібку на гачок та блискавку. З внутрішньої сторони фіксуються на прозорий ґудзик. Новий запасний ґудзик в комплекті додається. Спереду по боках є дві кишені. Внизу штанини невеликий розріз (на фото) для комфортного носіння. Добре сідають на розмір 36 EU.

Стан нової речі, без паперової бирки, без дефектів
Розміри:
довжина 90 см
внутрішній шов 68 см
ширина талії 36 (72) см
ширина штанин внизу 14 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари