Всі категорії
Додати товар

Шикарні чорні лляні штани debenhams

350 грн
Опис

Шикарні лляні штани чорного кольору від відомого бренду DEBENHAMS серія Petite для мініатюрних жінок. Преміальна якість тканини 55% та 45% віскози, без синтетики. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму та не просвічується на сонці.
Льон - натуральний, екологічно безпечний матеріал. Лляні волокна не викликають подразнення шкіри, її почервоніння, свербіння. Більш того, сприяють їх усуненню зі шкірних покровів. Льон «дихає», пропускаючи повітря до тіла і забезпечуючи його вільну циркуляцію. Виробам з льону притаманні антибактеріальні й гіпоалергенні властивості. Вони відмінно нейтралізують запах поту, Льон приємно холодить у спеку і здатний зігрівати при низькій температурі зовнішнього середовища. Льон - довговічний, міцний і надійний матеріал. На такій тканині не з'являються ковтунці, вона зберігає щільність в процесі тривалої інтенсивної експлуатації, не втрачає колір. Льняний одяг добре відбиває ультрафіолетові промені.
Віскоза нейтралізує мінуси льону. Союз двох популярних волокон виявляється краще з усіх боків. Комбінований матеріал не дає усадки при пранні. Він легкий, м’який, при цьому менше зминається, тому легше прасується, а, значить, завжди виглядає акуратно.
Штани актуальної, в цьому сезоні - високої посадки. Пояс широкий на два ґудзики та фіксується на ґудзик із внутрішньої сторони. Застібка - блискавка. Штанини широкі. Добре сідають на розмір 16 UK або 44 EU.

Стан новий з паперовою етикеткою, без дефектів.
Розміри:
довжина 98 см
довжина поясу 7 см
внутрішній шов 74 см
ширина талії 48 (96) см
стегна 58 (116)
ширина штанин внизу 30 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Віскоза Льон
Сезон:

Схожі товари