Всі категорії
Додати товар

Брюки nike sportswear icon clash штани нові оригінал

1600 грн
Опис

Брюки Nike Sportswear Icon Clash
Жіночі штани Nike Icon Clash — це штани для занять спортом і повсякденного життя. Штани мають широкий крій, тканина гладка та шліфована. Штани забезпечують велику свободу рухів завдяки своєму повсякденному крою.

М'який ребристий пояс створює відчуття комфорту та затишку. Ви маєте дві бічні кишені, які пропонують вам місце для дрібних речей. Пришита етикетка Nike на поясі дає змогу мати вільний та невимушений вигляд.

Плетена тканина без підкладки забезпечує універсальність. Кишені для рук забезпечують швидке зберігання вашого телефона, ключів і карт.
Вишита етикетка Nike на центральному поясі ззаду. Вільний крій для відчуття простору. Ця модель без підкладки для універсальності має широкі штанини та високу посадку, яка сидить прямо на пупці. Ці спортивні штани, що містять не менш ніж 75% переробленого поліестеру та перероблених нейлонових волокон, стануть екологічно чистим доповненням до вашого стилю.
Характеристики тканих штанів Nike Sportswear Icon Clash Sherpa: Гладка та відшліфована ткана панель забезпечує унікальний зовнішній вигляд. Широкий дизайн штанин забезпечує зручну посадку та свободу рухів. Ребристий пояс забезпечує комфорт і щільне прилягання.
Кишені для рук дають змогу швидко зберігати телефон, ключі та картки.
Вишита етикетка Nike по центру пояса ззаду представляє бренд. 100% нейлон. Імпортовано.
Жіночі широкі ткані штани Nike Sportswear Icon Clash.

Артикул: DD5094-010
Розмір XS
Нові оригінал

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 34/XS/42

Схожі товари