Всі категорії
Додати товар

Шикарні вовняні штани/брюки у класичну клітинку jaeger. англія.

500 грн
Опис

Шикарні вовняні штани у класичну сіро-білу клітинку від відомого британського бренду Jaeger. Бренд Jaeger існує на ринку вже понад 130 років. А почалося все з того, що дуже давно в Англії наприкінці 19 століття бухгалтер Льюїс Томалін задумав відкрити магазин чоловічого одягу. Своєю концепцією він позначив випуск речей із натуральної вовни. Коли 1950 року його очолює Хамфрі Томалін, концепція бренду змінюється. Під лейблом Jaeger уперше в історії виходить жіноча лінія одягу. Вона була призначена для дівчат віком від 18 до 24 років. Одяг Jaeger носять Вів'єн Лі та Мерлін Монро. Бренд широко представлений у всьому світі, особливо у Франції. На сьогодні бренд Jaeger пропонує дуже широкий асортимент чоловічого та жіночого одягу та аксесуарів. Це досить дорога та вишукана марка. У виробництві надається перевага матеріалам з натуральних волокон та розкішним тканинам. Чудова якість та винятковий крій – ось головні ознаки виробів Jaeger. Дизайнери та модельєри бренду стежать за всіма віяннями та тенденціями моди, застосовують у виробництві інноваційні технології, що чітко відображається у їхній продукції.
Преміальна якість тканини 45 % вовна, підкладка 100 % ацетат (виробляється на основі натуральної целюлози). Тканина міцна та щільна, дуже м'яка та тепла.
Штани класичного крою з високою посадкою та завужені донизу. На поясі вставка з чорної тканини. Застібка збоку на блискавку та фіксаційний гачок та ґудзик (на фото). Бокові кишені спереду та імітація прорізних кишень ззаду. Всередині підкладка до колін.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
талія 45 (90) см
внутрішній шов 72 см
штанина внизу 17 см
довжина 94 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі взуття та сумок https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Вовна
Принт:

Схожі товари