Всі категорії
Додати товар

Чудовий леопардовий світшот. батал. papaya curve. англія

400 грн
Опис

Чудовий світшот с леопардовим принтом в базовій бежево-чорній колірній гаммі від відомого мас-маркет бренду Papaya, лінійка для пишних дам Papaya curve.
Англійська марка Рарауа є бренд, який спрямований на масову аудиторію. Усі колекції цього бренду відшиваються лише для жінок. Під цією маркою не випускається ні чоловічого, ні дитячого одягу.Під маркою Рарауа переважно відшивається жіночий одяг для повсякденного носіння. Марка намагається приділяти увагу жінкам усіх вікових категорій. У Рарауа представлені колекції як для молодих дівчат, так і для жінок середнього віку. Жінки з пишними формами знайдуть цікаві моделі як з деніму, так і одяг у діловому стилі. У Рарауа є також колекції для жінок низького зросту.
Одяг з натуральних тканин належить до категорії «обмежених» колекцій, які коштують на порядок дорожче, ніж вироби зі штучних матеріалів.

Преміальна якість тканини 100% бавовна. Тканина міцна та щільна, приємна до тіла. Тіло "дихає", що особливо важливо зимою.
Цей світшот з принтом - ідеальний вибір для тих, хто хоче виразити свою особистість та стиль через свій одяг. Виготовлений з високоякісного матеріалу, цей світшот забезпечує комфорт та тепло протягом всього дня. Принт на світшоті робить його особливим та витонченим, і додає свіжості та оригінальності до вашого образу. Цей світшот є чудовим варіантом для створення кежуал образу на кожен день або ж для створення яскравого іміджу на особливий випадок.
- оверсайз
- не приталений;
- рукава та низ виробу на манжеті.
- підходить для створення модних багатошарових образів
- актуальний анімалістичний принт.

Ідеально підійде на фігуру 24 UK 52 EU розміру.

Стан новий, без паперової бирки, без дефектів.

Розміри:
плече спущене
довжина рукава 50 см
ширина 13 см
висота манжети 6 см
груди 80 (160) см
загальна довжина 80 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів та розмірів plus size https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • 52/5XL/60
Матеріал:
Бавовна
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари