Всі категорії
Додати товар

Dorothy perkins бомбезні звужені штани слакси в дрібну карту в стилі дербі casual

140 грн
Опис

Актуальні стильні штани слакси трендового відтінку, стиль дербі, англійський стиль, casual від Dorothy Perkins.
*Dorothy Perkins (рос. Дороті Перкінс) — це модний англійський бренд одягу, чиє ім'я швидше за все відоме кожному, навіть тим, хто не цікавиться світом високої моди. Британська компанія, що випускає колекції жіночого одягу, взуття та аксесуарів, заснована в Лондоні 1909 року. Dorothy Perkins — це поєднання вуличної моди, офісної суворості та вечірньої розкоші в одному бренді.
*Слакси (англ. slacks) — штани вільного крою зі щільної бавовняної тканини, мають вільну форму, часто — складки від пояса та закоти внизу; передбачають стрілки. Слакси іноді шиють зі зборочками (складками) на поясі, а штани чинос — без. Тому слакси підходять більшій кількості, вони добре сідають, не тільки струнку фігуру.
Інші назви цієї модної моделі штанів — чиноси, слакси, класичні, з високою посадкою, офісні штани. Ці штани виготовлені з костюмної тканини з додаванням еластану, що забезпечує зручність у процесі носіння. Штани жіночі прямого крою, застібка на змійку та ґудзик, функціональні бічні кишені.
*Модель — штани прилеглі, звужені донизу, як у скіні або галіфі, ідеальна середня посадка, у поясі ззаду є відрізок на гумці, застібка на блискавку, ґудзик і залізний гачок, з боків дві кишені, штанини внизу з закотами. Із супер модним акцентом — оборочками/рюшами вище талії (зверніть увагу) і зборочками/складочками нижче пояса спереду, можна носити з поясом. Комфортний матеріал адаптується до Вашої статури. Елегантний, імпозантний і англійською аристократичний, стиль.
*Кольорова гама — спокійні натуральні відтінки, типова англійська палітра — відтінки коричневого (ближе до бордо), чорний і пісочний, принт — часто використовувана карта.
*Склад: 11% віскоза, 89% поліестер, Дуже приємна, комфортна, м'яка тканина.
*Розмір вказаний Uk 10, йдуть на С-М. Орієнтуйтеся за вимірами: довжина 94/66 см, НТ 35-41 см, стегна 51 см, висока посадка 29/40 см, внизу штанини 16 см, Напівобхват штанини вгорі 30 см. Всі заміри в спокійному стані.
*Сстані б/у, загалом гарне, дефектів, нюансів і стороннього запаху немає.
10-е фото — пін для створення образу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Поліестер
Принт:

Схожі товари