Всі категорії
Додати товар

Неймовірні велюрові штани іспанського бренду модного одягу massimo dutti

459 грн
Опис

Неймовірні велюрові штани іспанського бренду модного одягу Massimo Dutti. Стан нової речі, сток.
Жіночі штани Massimo Dutti - ідеальний вибір для жінок, які цінують елегантність і шик. Вони повинні бути присутніми в гардеробі кожної жінки. Виготовлені з шовковистої велюрової еластичної тканини насиченого бордового кольору. Вони дуже зручні та комфортні в носінні. Пояс забезпечує відмінну посадку штанів. Завужені штанини ідеально підкреслюють і подовжують ноги. Крім того, штани мають дві кишені спереду та дві накладні ззаду для зберігання необхідних дрібниць. Вони пасуватимуть як до елегантного, так і до повсякденного образу. Варто носити їх з сорочкою i підборами.

Розмір S.
-довжина 103
-кроковий 75
-пот 38
-поб 45
- посадка перед 27 зад 34
- ширина штанини верх 27 низ 13

Торгова марка Massimo Dutti втілює найкращі традиції іспанських дизайнерів модного одягу. Адже, незважаючи на італійське звучання назви бренду, він родом з Іспанії. Під маркою Massimo Dutti виробляється жіночий, дитячий та чоловічий одяг, взуття та аксесуари.
Одяг Massimo Dutti в основному класичного крою. Дизайнери цієї марки ставлять за мету не створювати ультрамодні моделі на один сезон, а шити елегантний одяг із благородних натуральних тканин, який би ідеально сидів по фігурі. Вони з року в рік залишаються вірними концепції бренду, і тому одяг Massimo Dutti має свій неповторний стиль. Оригінальність та новаторство бренду проявляється в деталях.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Велюр
Сезон:

Схожі товари