Всі категорії
Додати товар

Легкі штани штани капрі бриджі для вагітних в спортивному стилі yessica р. s/m

170 грн
Опис

Пропоную гарненькі брюки для вагітних. Для невисокої дівчини будуть як повноцінні штани, а хто вище – як кпри. Розмір S/M – орієнтуйтеся на вимірювання. Брюки не тягнуться. Склад: самі штани: 75% котон, 25% нейлон. Тканина тоненька. вставка для животика: 98% котон, 2% еластан. Трикотажна вставка тільки спереду. Зверху вставки для животика вшита гумка з петельками і гудзички – можна регулювати ширину. Застібається на блискавку збоку і гудзик. Внизу штанин є кнопочки – можна зробити трохи вже. Красиві декоративні відтермінування. Цвет брюк светлый беж, песок. Ближе к реальному на последних фото.
Брючки в очень хорошем состоянии – дыр, пятен потертостей нет! Между ногами все тоже абсолютно целое! Резинка для животика не растянута. Единственный малозначительный момент – сзади немного разошелся декоративный шов на фото показала, в цене учла. Сквозной дырки нет!
Брючки классные! Мірки в спокійному стані: ПОТ –37см (тягнеться приблизно до 50см) ПОБІДИ – 48см Довжина по боковому шву – 91см Довжина від паху по внутрішньому шву – 62cm Напівобхват штанини зверху на рівні паху – 29см Напівобхват низу штанини - 20см Висота посадки спереду – 38см (з урахуванням гумки для животика) Висота посадки ззаду – 39див Пишіть всім відповім. Дивіться інші мої оголошення – знайдете багато чого цікавого. Приємних всім покупок!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Матеріал:
Нейлон Трикотаж Еластан
Продавець
otihonovao
otihonovao
Харків
25% виконаних замовлень
Була

Схожі товари