Всі категорії
Додати товар

Нові джинси скіні lyocell блакитні райдужні w29 '7 for all mankind'

2700 грн

розпродаж до 23 Травень

2376 грн
Опис

Джинси нові в ідеальному стані, але без паперової бирки. Тканина дуже тонка (300 грамів), еластична, блакитного (безного) кольору з неоднорідним блискучим напиленням, що переливається райдужними кольорами. Низька посадка, фасон skinny, п'ять кишень, на поясі та кишені фірмові нашивки. Застібка — ґудзик-болт і металева блискавка YKK. Фурнітура з гравіюванням логотипа з обох боків.

На оф сайті подібні моделі стоять ~250'я

Склад: 56% бавовна, 42% lyocell, 2% еластан

Мерки (на бирці 29):
напівпояс 40 см
НОС 45 см
посадка 21/33 см
довжина 100/75 см
штанина 26/12.5 см

Осінню 2000 року індустрія преміального джинсового одягу перевернулася. Заснована в Лос-Анджелесі 7 For All Mankind стала першою компанією, що позначила значення преміального деніму, зробивши Лос-Анджелес модним авторитетом на західній узбережжі.
7 For All Mankind негайно завоювали безліч шанувальників завдяки інноваційним тканинам, силуету та оздобленню джинси. Через 17 років компанія продовжує свій ріст, розширивши асортимент до спортивного, чоловічого та дитячого одягу, взуття та аксесуарів. Бренд став не просторій у язичках, а й улюбленим маркою голлівудської еліти, модних редакторів і стилістів.
Компанія і далі розвиває індустрію, яку створила, за допомогою інноваційних колаборацій і спільних проєктів. Сьогодні 7 For All Mankind — це міжнародний бренд із понад 100 точок продажів у північній Америці, Європі, Азії та на Середньому Сході. Крім власних магазинів і вебсайту, продукція бренда також продається в розкішних універмагах і ексклюзивних бутиках у всьому світі.
Залишаючись в бізнесі вже друге десятиліття, 7 For All Mankind і далі лідирує у сфері преміального джинсового одягу та, бувши гібридним брендом моди й інновацій, продовжує розсувати межі можливого.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 29/M
Модель:
Скіні Слім Завужені
Принт:
Абстракція
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари