Всі категорії
Додати товар

Нові джинси прямі w29-30 l36 'patrizia pepe' 46-48р

2000 грн
Опис

Джинси нові в ідеальному стані, з бирками та пакетиком із запасними ґудзиками та заклепками. Тканина середня, важка (610 грамів), трохи еластична, гарно помита. Низька посадка, прямі штанини, п'ять кишень, застібка — ґудзики-болти з відбитком емблеми, на задніх кишенях вишивки, ззаду на поясі шкіряна нашивка з емблемою-квіткою.

На оф сайті подібні джинси стоять 168

Склад: 98% бавовна, 2% еластан

Мерки (на бирці 44 для ОС 97-100 см):

напівпояс 43 см
НОС 50 см
посадка 17/30 см
108/92 см
штанина 30,5/18 см

Patrizia Pepe — розкішна, відома та всіма улюблена італійська марка модного жіночого одягу. Ця фірма давно відома своїми колекціями неперевершеної краси. Витонченість стилю, використання цікавих матеріалів, особлива увага та пропрацювання деталей — все це знайде кожен покупець в одязі торгової марки Patrizia Pepe. Ультрамодний одяг цього бренда завжди вирізняється своїми дизайнерськими відкриттями. Одягатися в Patrizia Pepe віддають перевагу людям, які не бояться експериментувати.

Марку одягу 1993 року заснували подружжя Патриція Бамбі та Клаудіо Орреа, власники флорентійської текстильної компанії Tessilform. У своєму новому починанні вони спиралися на місцеві традиції тканості рідної Тоскани, яка славиться майстрами й унікальними тканинами. Назва Patrizia Pepe подружжя склали з імені сеньйори Бамбі й італійського слова, яке перекладається російською як «перець». Це відбиває ідею марки: пекучий, гострий молодіжний стиль.

Дизайнери Patrizia Pepe так описують філософію бренда:
«Є книжки, які актуальні завжди, їх починаєш читати в дитинстві та з задоволенням повертаєшся до них знову й знову».

Важливою якістю та перевагою колекцій марки Patrizia Pepe можна назвати вишуканий стиль. Він підкреслює гармонію тіла й індивідуальність. У колекціях гармонійно поєднуються витончений мінімалізм і пристрасть до деталей. Бренд Patrizia Pepe створює стиль одягу, що ґрунтується на гнучкості, еластичності та силі характеру. Цей одяг, з одного боку, не виступає за межі актуальних трендів, а з іншого — це набір оригінальних деталей. Улюблене приймання всіх колекцій Patrizia Pepe — це поєднання графічних ліній з асиметричною багатошаровою багатошаровістю. Одяг та аксесуари фірми Patrizia Pepe завжди підкреслюють характер молодих і талановитих людей, допомагаючи виділитися їм із натовпу сумошного мегаполіса. Бренд призначений для яскравих і ефектних людей, які вміють презентувати себе та люблять увагу.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 29/M
  • 28/M
  • 30/L
Модель:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари