Всі категорії
Додати товар

Джинси bootcut темно-сині w27 l32 'tommy hilfiger'

700 грн
Опис

Джинси в ідеальному стані — як нові! Модель'sonora bootcut'. Тканина середня (530 грамів), еластична. Насичений колір індиго — за биркою "cape coral stretch". Низька посадка, штанини звужені в коліні, застібка: 2 чорні емальовані металеві ґудзики-болти з логотипом і змійка YKK, 5 кишень. Вся фурнітура в чорній емалі з гравіюванням логотипу з обох боків, контрастні жовтогарячі строчки, вишивки емблеми-флажка на кишенях, фірмова нашивка на поясі.

Склад: 98% бавовна, 2% еластан

На оф сайті подібні джинси стоять 100-120.

Мерки:

напівпояс 37 см
НОС 44 см
посадка 18/33 см
довжина 100/83 см
штанина 26/18/23 см

Tommy Hilfiger — американська марка преміумкласу, під якою випускається одяг, взуття, парфумерія. Була створена дизайнером Томмі Хілфігером 1984 року в Нью-Йорку.
Сьогодні його колекції містять одяг, що задовольняє запити людей, які ведуть різний спосіб життя. Марка Tommy Hilfiger стала символом американського духу та надалі залишається одним із найвідоміших світових брендів.
«Одяг має приносити задоволення, бути творчим вираженням Вашого «Я», що підкреслює Вашу індивідуальність. Мої колекції містять одяг на всі випадки життя».
Tommy Hilfiger входить до четверка найкращих дизайнерів чоловічого одягу в Америці (Ralph Lauren, Calvin Klein, Perry Ellis і Tommy Hilfiger). Актер Х'ю Грант носить кепки для бейсболу цієї марки, експрезидент Childen — краватки, музичні групи «Metallica» і "No Doubt" — лінію одягу Hilfiger.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 27/S
Модель:

Схожі товари