Всі категорії
Додати товар

Нові джинси батал прямі чорні 'ulla popken' 9xl пояс 140-150 см

1000 грн

розпродаж до 18 Травень

800 грн
Опис

ULLA POPKEN — модний одяг великих розмірів

Штани нові в ідеальному стані, але без паперових бирок, залишився лише пакетик із запасним ґудзиком-болтом на тканинній. Тканина середньої щільності (730 грамів), дуже еластична, з поздовжньою текстурою. Прямий від коліна крій, ззаду з боків у пояс вшиті гумки, 5 кишень із заклепками, застібка — ґудзик-болт і блискавка. На фото джинси складені вдвічі.

Є золотистий плащ цієї марки розміру UK32/34

На оф сайті подібні джинси варті 80!

Склад: 97% бавовна, 3% еластан

Мерки (на бирці UK34):

напівпояс — 70-75 см
НОС — 77 см
посадка — 33/57,5 см
довжина — 118/82 см
штанина — 45/27 см

Сьогодні жінкам і чоловікам великих форм також просто підібрати стильний, елегантний, ефектний одяг, як і власникам ідеальних пропорцій. Німецька компанія ULLA POPKEN має величезний асортимент чарівних і високоякісних виробів, які прикрасять будь-яку красуню з нестандартними пропорціями тіла. Ви зможете створити свій неповторний стиль і яскравий образ для будь-якого випадку. Кожна модель знаменитої марки унікальна, має ідеальний крій і чудову німецьку якість. Незрівнянний одяг характеризується широкою розмірною сіткою: від 48 до 66. Як молодь, так і представники зрілого віку безсумнівно підберуть ідеальне вбрання з ULLA POPKEN.

Історія бренда

Торгова марка розпочала своє існування 1880 року з маленького магазину одягу. 1968 року успішно впровадили в продаж спеціалізовані комплекти для вагітних. Поступово постійними відвідувачами бутика стали не тільки майбутні мами, але і звичайні жінки великих розмірів. У той час дуже важко було підібрати відповідні речі апетитним дамам. Магазин незабаром перейшов на продаж жіночого одягу великих параметрів, а в подальшості та чоловічому. Завдяки чудовій якості, чудовій ціні, модному крою та дизайну бренд ULLA POPKEN став дуже популярним як у рідній Німеччині, так і далеко за її межами. Сьогодні це найбільша торгова мережа, яка вражає своїми масштабами та налічує понад 300 магазинів у всьому світі. Також здійснює успішну торгівлю за каталогами та через онлайн-магазин.

Девіз компанії: "Модне те, що мені йде"!

Сьогодні колекції одягу для великих людей дуже яскраві, безпосередні та різноманітні. Завдяки правильно підібраним речам можна завжди мати гарний вигляд і бути впевненим людиною в будь-якій життєвій ситуації. Якщо природа подарувала Вас пишними формами, то це зовсім не привід тужитися й розлаштовуватися. Скоригувати фігуру, зробити її більш граціозною та привабливою допоможуть неперевершені вбрання німецького бренда одягу ULLA POPKEN.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44/7XL
Модель:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари