Всі категорії
Додати товар

Стильні mom-джинси «варьонки» bohoo.

550 грн
Опис

Стильні mom-джинси «варьонки» модного кольору сезону «burgundy» (кольору червоного вина) відомого мас-маркет виробника Bohoo.
Бренд, якому належить інтернет-магазин, з'явився 2006 року. Він буквально увірвався на європейський ринок. Його продукція миттєво набула популярності. Більша її частина продається саме через вебсайт, на який щодня додається понад 100 нових товарів, які дуже швидко знаходять своїх покупниць.
Booho – інтернет-магазин шанувальників сучасної моди. Без зайвого пафосу, надмірної серйозності, але з ноткою вишуканості та елегантності. Вироби цього бренду покликані наголосити на унікальному стилі власника.

Для бренду головний орієнтир - молодь Виробники можуть запропонувати безліч нових образів за доступні гроші. Виглядати стильно без значних фінансових вкладень – ідея, яка сподобається багатьом молодим людям.Продукція британського бренду популярна серед артистів та музикантів, звичайних студентів та школярів. Більшість асортиментів - пропозиції для дівчат і дівчаток. Дизайнери закликають ставитись до життя з легкістю, без надмірної серйозності. Ця ідея простежується у всіх колекціях:

- тканини, що летять;
- вільний крій;
- яскраве забарвлення;
- сміливі поєднання аксесуарів, виразні акценти.

Преміальна тканина 95 % бавовна. Тканина міцна та щільна. Увага! джинси практично не розтягуються в стегнах та поясі, то ж уважніше дивіться заміри.

Джинси крою MOM. Джинси мом (Mom-fit) - це прямі джинси вільного крою. Відмінні риси цих видів штанів: висока посадка та акцент на лінії стегна. За рахунок фасону джинси мом відмінно приховують недоліки фігури, тому стилісти особливо рекомендують такі джинси дівчатам, які бажають приховати животик. Крій такий, що джинси моми жіночі також підходять для вагітних, особливо моделі зі спеціально застроченою в поясі гумкою. Комфортні штани не утрудняють рухів і приховують недоліки фігури. завдяки вільному крою ці штани підходять більшості дівчат. Багато дівчат Plus-size можуть уникають джинсів мом .Не варто позбавляти себе такої комфортної та універсальної моделі! Одягайте сміливо джинси мом на широкі стегна, а щоб виглядати відмінно, виберіть злегка укорочену модель, щоб підкреслити щиколотки. Придивіться до насичених відтінків штанів, це допоможе візуально "звузити" фігуру.
Моми найкраще носити з заправленим верхом. Футболка або светр, що вільно спускаються на стегна, приховують привабливі вигини тіла і ховають красиві форми. Якщо є бажання приховати стегна, накиньте зверху вільний кардиган, пальто або блейзер.

Спереду застібка на блискавку та ґудзик. П'ять традиційних джинсових кишень. Добре сідають на фігуру 22 UK або 50 EU розміру.

Стан новий, з паперовою етикеткою, без дефектів.
Розміри:
талія 57 (114) см
стегна 65 (130) см
внутрішній шов 75 см
ширина штанини 20 см
загальна довжина 110 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів та розмірів plus size https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 34/XXL
Модель:
Принт:
Без принту

Схожі товари