Всі категорії
Додати товар

Джинси скіні рвані хакі w28 'liebeskind berlin'

700 грн
Опис

Джинси в чудовому близькому до ідеального стану. Тканина щільна, важка (550 грамів), дуже еластична, спочатку тілесного кольору, зовні оригінально пофарбована в помитий колір хакі з ефектом поношеності в зоні пояса, кишень і швів, у двох місцях потертості та розриви, зсередини колір зберігся, такого ж кольору вставки під блискавками. Низька посадка, ззаду імітація прорізних кишень, вузькі штанини з подвійними вставками на колінах для запобігання витягуванню, блискавками на гомілках, застібка — ґудзик-боліт вінтажного вигляду та блискавка.

Склад: 98% бавовна, 2% еластан

На оф сайті джинси стоять ~150'я

Мерки:

пояс 40 см
НОС 45 см
посадка 21/31 см
довжина 101/79,5 см
штанина 25/15 см

Культовий бренд Liebeskind Berlin.
Експресивні відтінки, вишукані форми, незвичайний дизайн... Саме так можна схарактеризувати продукцію німецького бренда Liebeskind Berlin. Унікальна колірна палітра та любов до деталей вигідно виділяють його серед інших європейських виробників. Девіз бренда — «простота та невимушена елегантність». Вироби від Liebeskind Berlin повністю підтверджують цю концепцію.
Марка з речами прекрасної якості в тій самій категорії, коли вже не Zara, але ще не Burberry. У цій марці весь Берлін: креативний, волелюбний, самодостатній. Таланні дизайнери створюють вишукані колекції, що тішать споживачів різноманітністю моделей і відтінків. Попри те, що бренд Liebeskind Berlin з'явився на ринку не так давно, його продукція миттєво завоювала визнання покупців. Дивлячись на модні піджаки, елегантні кардигани, оригінальні сумки та взуття, неможливо не закохатися у вироби цього бренда. Додайте до них яскраві шарфи, затишні футболки, незвичайні браслети — і перед Вами ідеальний гардероб міського жителя.

Історія бренда почалася у 2002 році самому серці німецької столиці — легендарному районі Kreuzberg. П'ятіро молодих, але вже відомих берлінських дизайнерів вирішили створити власну колекцію сумок. Визнання не зумовило себе довго чекати. Талант модельєрів миттєво оцінила молодіжна аудиторія. Відразу після появи першої колекції Liebeskind Berlin набув культового статусу в Німеччині.

Асортимент Liebeskind Berlin надзвичайно гарний і різноманітний. Модельні лінійки бренда вирізняються багатою гамою фактур, квітів і фасонів. Тут можна знайти оригінальне взуття, зручний одяг і вишукані аксесуари. У колекціях марки обов'язково є речі, що яскраво відбивають найактуальніший тренд сезону. Дизайнери Liebeskind Berlin додають багато зусиль, щоб створити дійсно модний гардероб. Завдяки їхнім ідеям виробу марки мають стиль, що легко впізнавається. Цікаві матеріали, неймовірні відтінки, оригінальний дизайн — саме ці якості цінують у виробах бренда його шанувальники. Щодо квітів — вони не впадають в око, але неяскравими їх назвати не можна. У цьому їхня елегантність. Безліч складних і неймовірно красивих відтінків із незвичайними техніками забарвлення шкіри та тканин: кольори від ніжних пастельних до дуже благородних базових.
Бренд Liebeskind Berlin — це яскраве відтворення німецької столиці. Модний, експресивний та волелюбний.

Мода Liebeskind підходить як для буднів, так і для особливих випадків. Фасони мають позачасовий дизайн, що поєднує класичну елегантність із гострими тенденціями моди. Усі речі Liebeskind можна легко комбінувати один з одним.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 28/M
Модель:
Скіні Слім Завужені

Схожі товари