Всі категорії
Додати товар

Ідеальні завужені джинси з декором успішного бренду з сша guess

499 грн
Опис

Ідеальні завужені джинси з декором успішного бренду з США Guess.
Сучасним модницям складно уявити базовий гардероб, без щільно облягаючих, звужених до низу джинсів. Вони універсальні, поєднуються з багатьма речами. З їх допомогою створюють різноманітні образи. Практична модель із заниженою лінією талії, з комфортними кишенями. Основна родзинка виробу -оригінальний декор із камінців по спинці. Виконані з комфортної еластичної джинсової тканини( на жаль внутрішні бірки зрізані).
Такі джинси ідеально прикрасять вашу повсякденність.

Розмір S.
-довжина 106
-кроковий 83
-пот 41
-поб 47
-посадка перед 29, зад 29
-ширина штанини верх 26, низ 16

Guess – американський бренд, що спеціалізується на виробництві одягу, взуття, аксесуарів та парфумерії. Сьогодні Guess – це один з найбільших та найуспішніших брендів у світі.
Колекції Guess розраховані на молодих людей та дівчат, які люблять яскраве та красиве життя. Дівчина Guess – стильна, сексуальна та зухвала. Вона носить відверті сукні, джинси та штани, що підкреслюють фігуру, віддає перевагу аксесуарам з великою кількістю декоративних металізованих елементів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 28/M
  • 27/S
  • 29/M
Модель: