Всі категорії
Додати товар

Шикарні якісні джинси стрейч неповторної марки із італії replay, модель anne

499 грн
Опис

Шикарні якісні джинси стрейч неповторної марки із Італії Replay, модель Anne.Стан нової речі, сток.
Чудові красиві жіночі джинси від Replay. Модне та оригінальне доповнення до вашого гардеробу! У таких штанах будь-яка дівчина виглядатиме стильно, красиво, витончено та жіночно.
Ці розкішні джинси вирізняються поєднанням мінімалістичного дизайну з високоякісними матеріалами та деталями. Модель досить еластична, джинси чудово сідають по фігурі і не сковують рухи.Еластичний бавовняний денім, застібка на блискавку і гудзик, чотири зручні кишені - все це забезпечить вам максимальний комфорт під час носіння. Темно-синє забарвлення, цікавий рядок та нашивка з логотипом бренду прикрасять вашу повсякденність.
Такі зручніі джинси створені для молодих, енергійних людей, які цінують стиль, універсальність та якість.

Розмір W28L34
-довжина 106
-кроковий 85
-пот 38-42
- поб 44+
-посадка перед 20 зад 27
- ширина штанини верх 25+ низ 16

Replay - італійська торгова марка, виробник чоловічого та жіночого одягу, взуття, аксесуарів, парфумерії. Творцем бренду Replay є Клаудіо Буцолі. Він створив його у 1978 році. Початковою ідеєю у нього було створення неповторних вінтажних блуз. В 1989 року торгова марка випустила свою першу колекцію джинсового одягу з матеріалу денім. Джинсова лінія марки практично миттєво стає культовою – завдяки цьому всього за 2 роки компанії вдається реалізувати понад мільйон пар джинсів.
У 1981 році торгова марка Replay вступає до групи Fashion Box. Це дозволяє їй почати стрімкіше розвиватися і за дуже короткий період вийти на міжнародний ринок. Завдяки цьому союзу в Італії відкрилося безліч бутіків цього бренду. Наприклад, фірмовий магазин Replay був відкритий у Мілані 1991 року. У 1993 році найбільший фірмовий магазин марки було відкрито у Нью-Йорку. Близькосхідний та азіатський ринок відкрилися для Replay лише у 1994 році. Найбільш значущим для компанії є 1995 рік, протягом цього року кожні 10 днів в одному з міст світу відкривалася торгова точка даного бренду.
На сьогоднішній день дивовижні та неповторні витвори марки представлені майже в 6 000 точках продажів, 200 з яких є власністю Replay.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 28/M
  • 29/M
Модель:

Схожі товари