Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Нові джинси фіолетові w29 l32 'tommy hilfiger denim' 'natalie'

1200 грн
Опис

Джинси нові в ідеальному стані, але без бирок! Тканина середня (520 грамів), дуже еластична. Низька посадка, звуженість у коліні та легкий кльош від коліна (micro flare), застібка: металевий ґудзик-болт із логотипом і змійка YKK, 5 кишень. Вся фурнітура з гравіюванням логотипа, вишивки емблеми, нашивка на поясі.

Реальні фото за запитом.

На оф сайті такі джинси стоять 100-120

Склад: 98% бавовна, 2% еластан

Мерки:
напівпояс 41 см
НОС 46 см
посадка 20/35 см
довжина 102/80 см
штанина 28/16/20 см

Tommy Hilfiger — американська марка преміумкласу, під якою випускається одяг, взуття, парфумерія. Була створена дизайнером Томмі Хілфігером 1984 року в Нью-Йорку.
Сьогодні його колекції містять одяг, що задовольняє запити людей, які ведуть різний спосіб життя. Марка Tommy Hilfiger стала символом американського духу та продовжує залишатися одним із найвідоміших світових брендів.
«Одяг має приносити задоволення, бути творчим вираженням Вашого «Я», що підкреслює Вашу індивідуальність. Мої колекції містять одяг на всі випадки життя».
Tommy Hilfiger входить до четверка найкращих дизайнерів чоловічого одягу в Америці (Ralph Lauren, Calvin Klein, Perry Ellis і Tommy Hilfiger). Актер Х'ю Грант носить кепки для бейсболу цієї марки, експрезидент Childen — краватки, музичні групи «Metallica» і "No Doubt" — лінію одягу Hilfiger.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 29/M
Модель:
Слім Кльош Завужені

Схожі товари