Всі категорії
Додати товар

Джинси літні слім ліоцел світло-бежеві'marc aurel' 44-46р

400 грн
Опис

Джинси в чудовому стані. Джинс тонкий (330 грамів), м'який, дуже еластичний, помитого за особливою технологією (описаний на бирці) світло-бежевого кольору. Низька посадка, 5 кишень, звужувальні штанини, застібка на ґудзик-больт і блискавку YKK, вся фурнітура з роговими вставками з вирізаним візерунком і логотипом, тканинна нашивка з логотипом і шкіряним візерунком на поясі.

На оф сайті схожі, але з чистої бавовни стоять 120

Склад: 60% Lyocell, 37% бавовна, 3% еластан

Ліоцел — неймовірне целюлозне волокно. Хоч воно і створене штучним способом, але за своїми характеристиками та зовнішнім виглядом не поступається натуральним матеріалам: бавовні, натуральному шовку, шерсті. Вироби зі 100% ліоцелу мають високу вартість. Це пояснюється дорогою сировиною й особливістю виробництва. Зараз його випуском займається кілька компаній у США, де воно має назву тенцель (тенцел).
Плюси
Безпечний процес виробництва;
Легко піддається фарбуванню;
Шикарний зовнішній вигляд;
Підійде алергікам;
Дають відчуття теплоти та комфорту;
Висока міцність у сухому та мокрому стані;
Досить пружний та еластичний;
Низький ступінь зминання;
Добре пропускає повітря;
Не вбирає пил;
Використовувана сировина (евкаліпт) перешкоджає виникненню кліщів бактерій на поверхні;
Не утворюється ковтунців на поверхні;
Простота догляду.

Мерки (на бирці 36 відповідає S для ОС 96 см):

напівпояс — 40,5 см
НОС — 47 см
посадка - 21/39см
довжина — 101/78 см
штанина — 21/15 см

1972 року Райнхольд Ріхтер створює компанію Marc Aurel. Головною метою якої стало прагнення зрозуміти й догодити сучасній жінці, подбати про неї та розробити унікальні, стильні моделі, які відповідатимуть чотирьом основним принципам. Marc Aurel вірить у дизайн, якість використовуваних матеріалів, посадку та майстерність. Жінка на чолі політики бренда, кожна деталь, шов, фурнітура, тканина зображає пристрасть до цього питання. Marc Aurel не змінює жінок, він підкреслює їхню неповторність і індивідуальну красу! Купити одяг Marc Aurel стало означає придбати свободу та легкість для жінки. Світове визнання смислового навантаження компанії стало візитної картки та запорукою успіху та розвитку, ціни на Marc Aurel втратили свою значущість. Продажі росла на очах. Сучасні жінки зрозуміли, що вони можуть бути чарівними як на прогулянці в парку, так і на роботі. Це був успіх і підтвердження значущості головної солоної мети Marc Aurel. Marc Aurel стала однією з найуспішніших компаній у світі моди середнього діапазону. Наші колекції транслюють спосіб життя розбірливих, впевнених у собі жінок у всьому світі. Спортивний, впевнений у собі та легкий, як пір'їнка.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Сірий
Розмір:
  • 27/S
Модель:
Слім
Матеріал:
Джинс Шкіра Бавовна Шовк Вовна Еластан
Сезон:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари