Всі категорії
Додати товар

Стильні брюки, джинси моделюють фігуру довжиною 7/8 від тсм чібо (tchibo),...

310 грн
Опис

Штани моделюють фігуру довжиною 7/8 від тсм Чібо (Tchibo), Німеччина. Відмінна якість. Оригінал. Розмір вказано євро 36=український 42, можливо будуть і на 44 , євро 38=український 44, можливо будуть і на 46 , євро 40=український 46, можливо будуть і на 48, орієнтуйтеся на заміри. Заміри по верху вироби, можлива невелика похибка (код 099).
*************************
євро 36=український 42 пояс - 36,5 см побіди - 45 см посадка - 22 см довжина по боці - 93,5 см крокова - 70,5 см
*************************
евро 38=украинский 44

нюанс - забруднення низу штанини, ціна зі знижкою 150 грн
пояс - 38 см
поб - 48 см
посадка - 22 см
длина по боку - 96 см
шаговая - 72 см
*************************
євро 40=український 46 пояс - 41 см побіди - 48 см посадка - 23 см довжина по боці - 96 см крокова - 73 см
*************************
Штани для теплих днів. Ці штани в класичному 5-Pocket-Style блищать декоративними деталями: штани мають кишеня з вишивкою отвори і діленням швів на передній панелі для поліпшеної підгонки. Вона виконана в приємному м'якому бавовняному стрейч-як і оснащена шлевкамі, а також двома видимими гудзиками спереду. Еластан забезпечує збереження форми і ідеальну посадку при високому комфорті. Перевіряється на наявність забруднюючих речовин-від зовнішніх акредитованих інститутів. Колір: білий. Склад: 98% бавовна, 2% спандекс. ************************ Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo йде практично вся без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками та ярликами зі складом тканини та іншою інформацією.Інформацію беремо з офіційного сайту TCM Tchibo.Бирки зрізають на оригінальних ліцензійних речі! Сток. ************************ Мій магазин на шафе - https://shafa.ua/member/kidland. Отправка на следующий день после оплаты любой транспортной компанией за Ваш счет (Укрпочта -при получении). При отправке товара по умолчанию ставлю реальную оценочную стоимость. Если хотите минимальную оценку- просьба написать это при заказе.

Экономьте на доставке - в наличии много вещей!!!
Буду рада сотрудничеству! Порядочность и честность гарантирую!
Внимательно читайте описание, смотрите на замеры . Возврат и обмен не предусмотрен,с радостью отвечу на все Ваши вопросы

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 29/M
  • 26/S
  • 27/S
  • 28/M
  • 30/L
Матеріал:
Бавовна
Модель:
Сезон:

Схожі товари